Content Management Powered by CuteNews
I Hem I Kartor I Foton I Arkiv I Länkar I Gästbok I   

Välkommen till hemsidan för orienterarna
Salla & Kim Fagerudd
-Läs mer om Kim
-Kims träningsdagbok
-World of O Runners Profile

17.9. FM-medel
18.9. FM-stafett
-Lue lisää Sallasta
-Läs mer om Salla-
Sponsorer:

GaV Group

Trimtex
www.paimionrasti.fi.fi www.ssl.fi www.alternativet.nu www.suunnistus.net
Google
20 Sep 2011 av kim

FM-silver!


Foto: Alajärven Ankkuri

Vi tog en silvermedalj på FM-stafetten i söndags med laget Teemu Väre, jag, Markus Lindeqvist och Fredric Portin! Efter riktigt spännande slutkilometrar skakade Porren av sig självaste kungen Thierry Gueorgiou och kom in på en silverplats efter Anders Nordberg och Vaajakosken Terä. Det blev ett riktigt fint slut på en tung säsong för mig. Även för vår klubb var det en strålande dag. Damerna tog silver och pojkarna brons. Detta gör gott för alla i klubben inför vinterträningen.


I lördags sprang jag in på en delad elfte plats på medeldistansen. Jag hade inga möjligheter att försvara mitt guld från ifjol. De senaste veckorna har varit helt bedrövliga och kroppen har inte fungerat alls. Som tur var kände jag mig lite bättre på lördag och ett ganska bra lopp räckte till elfte platsen. Till plakettplats hade jag endast tre sekunder, så det borde jag ju ha klarat av.

Nu är säsongen så gott som slut för min del och elitsatsningen slutar här. Inför nästa säsong kommer jag att ingå i Paimion Rastis tränar-team. Det ska bli en spännande uppgift och jag hoppas att jag kan hjälpa våra yngre löpare så bra som möjligt på deras resa uppåt.

Jag hoppas även att jag kan hålla igång så pass mycket att jag kan hjälpa klubben i stafetterna. Det beror förstås på hur mycket tid jag kan sätta på min egen träning.

Karta, stafett
Karta, medel

Alla rubriker
Arkiv